Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabrana za dio vozila

Konačno stabilizacija u prometu: HAK objavio koje ceste su otvorene za promet

Vrijeme oblaci
Vrijeme oblaci Foto: DNEVNIK.hr
Za sve skupine vozila otvoreni su autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, Paški most te Stara cesta kroz Gorski kotar, a samo za osobna vozila otvoreni su autocesta A6 između čvorova Čavle i Delnice te državna cesta Gračac-Karin poručuju u četvrtak ujutro iz Hrvatskog autokluba.

Zabrana za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle je na državnoj cesti Udbina-Klapavice te na Jadranskoj magistrali Senj-Karlobag.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Benjamina Karić Gradonačelnica Sarajeva prijavila izraelskog poduzetnika, slao joj je uznemiravajuće slike i snimke: "Osjećala sam se uplašeno za svoje trogodišnje dijete"

Zabrana za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina) je na autocesti A7 između čvorova Rijeka istok i Šmrika, Jadranskoj magistrali između Bakra i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene te državnoj cesti između mjesta i čvora Križišće.

Pročitajte i ovo Miš u mesarnici "Cinkarošu smrdljivi" VIDEO Zgroženi građanin objavio odvratnu snimku iz beogradske mesnice: Negativne reakcije stigle na njegov račun

Zbog vjetra, za sav promet zatvorena je državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački.

U prekidu je katamaranska linija Jelsa-Bol-Split.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene