Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Trebamo pomake

Hajdaš Dončić danas na posao stigao vlakom, put trajao kao i prije 20 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić jutros je iz Zaboka na posao u Zagreb stigao vlakom. Na sastanak s Upravom Hrvatskih željeznica ipak nije zakasnio.

Ministar je poručio da do kraja ovog mjeseca očekuje planove ušteda koje će uključiti i otpuštanje radnika.

Pročitajte i ovo Wang YI, kineski ministar obrane "Bit ćemo snaga mira" Ministar svjetske velesile priznao da je s Rusijom ostvaren potpuno nov model odnosa: "Produbit ćemo stratešku suradnju s Moskvom" Siniša Hajdaš Dončić zbog govora o izborima upozoren na prostačenje u Saboru Prostote u Saboru VIDEO "To je sad stvarno malo previše": Pala psovka za govornicom, zastupnik ne vidi ništa sporno

U značajniju obnovu pruge koja bi podigla konkurentnost željezničkog prometa ići će se tek ulaskom Hrvatske u Uniju, kada će biti veći pristup novcu iz EU fondovima. Današnja vožnja ministra je vratila u prošla vremena.

>> Završen prosvjed radnika HŽ Infrastrukture, dogovora nema

'Vožnja je trajala kao i prije 20 godina. Dakle kada sam išao istim vlakom, istom prugom na fakultet recimo. Dakle što je generalno loše. Znači da se u proteklih 20-tak godina nije ulagalo u infrastrukturu. Za bilo kakve ozbiljne pomake nam treba minimalno 8 godina ako želimo biti realni', rekao je ministar Hajdaš Dončić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene