Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mještani ne žele komentirati

Hadžićeva ljubavnica i kćer žive nedaleko od Vukovara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hadžićeva intimna prijateljica koja ga je posjetila u beogradskom zatvoru s 14-ogodišnjom kćeri, živi i radi u Boboti, susjednom selu Hadžićeva rodnog Pačetina.

Oba su sela nedaleko od Vukovara. Žena s kojom ima izvanbračno dijete radi u HEP-u, a dijete u Boboti pohađa osnovnu školu. Mještani Bobote o svemu nerado pričaju.

Pročitajte i ovo Ilustracija ISTRAGA U NJEMAČKOJ Strašna tragedija: Mrtvu djevojčicu (2) pronašla baka, na tijelu je imala nekoliko crvenih tragova Ilustracija Kod Trilja Autom se pijan zabio u vozilo iz suprotnog smjera: Dijete teško stradalo, liječnici se bore za njegov život

'Otkud ja znam s kim ste vi živjeli, koliko imate djece iz koliko brakova, to je sve suludo komentirati', rekao je jedan od mještana. Drugi je rekao da ne zna ništa o tome i da je to njihova stvar.

Bobota je susjedno selo Hadžićevog rodnog Pačetina. Mještani tvrde da su Hadžića ovdje zadnji put vidjeli još dok je bio predsjednik takozvane Republike Srpske Krajine. Tada se i razvila ljubav predsjednika i mlade Boboćanke.

'Ja vam mogu priopćiti samo to da Goran Hadžić od uspostave RH s važećim dokumentima nije ulazio na područje RH, pošto je od 2000. Za njim raspisana tjeralica', rekao je Luka Barunčić, iz PU vukovarsko-srijemske.

Granicu nije prelazio legalno. A ilegalno? O tomu bolje ne razmišljati. Mogli bismo se opet razočarati u hrvatske javne i tajne službe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene