Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Podmetanje kukuriku koaliciji'

Habuš: Za Varaždin ne bi bilo dobro da podnesem ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako na njega jača pritisak da podnese ostavku zbog izazivanja lakše prometne nesreće u alkoholiziranom stanju, novi varaždinski gradonačelnik Goran Habuš smatra da za to nema razloga.

Habuš smatra da nema razloga da podnese ostavku, između ostalog i zato što je to, kako je rekao za evarazdin, najbolje za Grad Varaždin. 'Ovo što se dogodilo jest moj propust, moja pogreška i odgovarat ću za to ali mislim da je najbolje i za Grad Varaždin da ne podnesem ostavku. Moja ostavka znači nove izbore, a Varaždin nema vremena za nove izbore. Problemi Grada Varaždina su veliki i hitni i treba ih rješavati',rekao je Habuš

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Za Dnevnik Nove TV Jandroković o uvjetima DP-a: "Tražit ćemo kreativna rješenja. Raskol u Mostu? Nisam iznenađen, puno je tu ega u malo prostora" Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

Na pitanje kako komentira činjenicu da je 2002. godine kada se slična situacija dogodila zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, HNS bio najglasniji u traženju njegove ostavke, Habuš je istaknuo da se njegov i Bandićev slučaj dosta razlikuju. 'Bandić ne samo da je skrivio prometnu nesreću nego je i pobjegao s mjesta nesreće i nije želio surađivati s policijom, a pokušao je i zataškati slučaj. Nisam siguran ali ako me sjećanje dobro služi mislim da je pokušao i jednom policijskom službeniku smjestiti otkaz zbog tog slučaja. Dakle, slučajevi se u potpunosti razlikuju', ocjenjuje Habuš za evarazdin.

Što se tiče HDZ-ovog poziva na ostavku, Habuš je rekao da smatra da se njegov slučaj koristi za predizborni napad na kukuriku koaliciju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene