Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi krenuli prema moru

Gužve zbog produljenog vikenda, zbog nesreća usporen promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I danas na blagdan Tjelova na svim hrvatskim autocestama prema moru pojačan je promet.

I danas na blagdan Tjelova na svim hrvatskim autocestama prema moru pojačan je promet. Iz HAK-a poručuju kako su zbog pojačanog prometa na autocestama A 1 Zagreb - Split, A2 Zagreb-Macelj i A 6 Rijeka-Zagreb, u smjeru mora mogući zastoji i čekanje, te vozače mole za strpljenje.

Pročitajte i ovo Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije HAK kamera Pripazite Snijeg i olujna bura stvaraju probleme u prometu: Zatvoreni dijelovi autoceste, magistrala...

Promet dodatno usporavaju i prometne nesreće, a posljednja se dogodila na autocesti Zagreb - Split, na 208. kilometru pred čvorom Sveti Rok u smjeru Splita. Na tom se dijelu autoceste vozi usporeno jednim trakom.

Policija javlja kako je do prometne nesreće došlo i na 18. kilometru autoceste Macelj - Zagreb, gdje je prilikom izlijetanja vozila kod mjesta Jakovlje ozlijeđeno pet osoba. Ozlijeđene su tri odrasle osobe i dvoje djece a najvjerojatnije se radi o češkim državljanima. Kako saznajemo u trajektnom prometu nema duljih čekanja, a trajekti plove prema redu plovidbe. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene