Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojačan promet

Krećete li danas na put pripazite na...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HAK upozorava vozače na pojačan promet tijekom jutra, koji će poslijepodne u smjeru sjevera i zapada biti još gušći.

Pojačan je promet na autocestama A1 od Zagreba prema Karlovcu, A2 Zagreb- Macelj, A3 Bregana-Lipovac i A4 Zagreb- Goričan, javio je HAK.

Na državnim cestama D1 i D217 između Vaganca i Ličkog Petrovog Sela zbog radova se vozi jednim trakom, naizmjence.

Do 15. kolovoza od 6 do 19 sati bit će zatvorena ŽC Maljevac- Pašin Potok, zbog razminiranja. Vozila će se propuštati po 15 minuta svakog punog sata.

Promet za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t bit će zabranjen danas od 12 do 23 sata, a na Dan domovinske zahvalnosti, u ponedjeljak 5. kolovoza, od 14 do 23 sata na važnijim državnim cestama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Poteškoće u vožnji Vrijeme stvara probleme: Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorena A1 kod Svetog Roka Ilustracija sve na jednom mjestu HAK savjetuje vozače: Provjerite što je najvažnije imati sa sobom ako zapnete u gužvi

>> Najveća smjena turista ove godine: Automobili zakrčili trajektna pristaništa

Zabrane nema na autocestama kao i na državnoj cesti D1.

Na graničnim prijelazima pojačan je promet osobnih vozila, i to na izlazu u Bajakovu te na ulazu na prijelazu Macelj.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

HAK poziva na korištenje Demerja

HAK upozorava da se očekuje gust promet tijekom povratka s vikend-lokacija i iz turističkih mjesta nedjeljom poslijepodne, na dionicama cesta što vode u smjeru sjevera i zapada. Posebice će biti gust promet na prilazima Zagreba, kao središnjeg prometnog raskrižja. HAK stoga poziva vozače da četiri km prije južnog ulaza u Zagreb koriste naplatu Demerje (za ENC i SMART te bankovne kartice) jer time olakšavaju prolaz pokraj deset naplatnih kućica Lučko.

Gust promet očekuje se i u otočnim trajektnim pristaništima, na otočnoj strani Krčkoga mosta te Istarskom ipsilonu, na izlasku na Bregani, Maclju, Kaštelu, Plovaniji, Rupi i Pasjaku, te Metkoviću, a na Bajakovu, Staroj Gradiški, Slavonskom Brodu i Županji na ulasku u Hrvatsku. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene