Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštar odgovor Plenkoviću

Grmoja: "Ponosan sam što me je Plenković nazvao revolucionarom. Očekujem od građana jedno snažno NE''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković je Nikolu Grmoju, mostovog saborskog zastupnika, nazvao "kavanskim revolucionarom", a Grmoja mu je odmah odgovorio da je ponosan ako je revolucionar zato što upozorava na korupciju i pogodovanje "gazdama".

"Ponosan sam što me je Andrej Plenković nazvao revolucionarom jer ako je biti revolucionar  upozoravati na korupciju, na pogodovanje "gazdama", upozoravati na aferu Agrokor, onda ja jesam revolucionar. Jedina revolucija koju ja zazivam je događanje naroda na izborima 21. svibnja i kada očekujem da građani pošalju jedno snažno NE Ivici Todoriću, Gregoriću, Valentiću, Plenkoviću, Šeksu, koji su odgovorni za ovu krizu", kazao je Nikola Grmoja na konferenciji za medije u Metkoviću.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nakon objave Crobarometra Plenković komentirao istraživanje Dnevnika Nove TV: ''Kad se HDZ zalaufa, bit ćemo kao zagorski cug'' Nikola Grmoja Tko je Nikola Grmoja? Mostov bombarder iz Metkovića: Uvijek spreman na fajt, na granice bi slao vojsku

Naglasio je da je "očito je da Plenković nema većinu te ga je pozvao da što prije izađe pred građane te prizna da je štiteći kriminal u Agrokoru izazvao krizu".

Na pitanje zašto je Plenković izazvao krizu, Grmoja je odgovorio: "Zato što je Most ozbiljno krenuo u razotkrivanje kriminala u Agrokoru, jer smo željeli otvoriti arhive, razotkriti sve arhitekte ovakve kriminalne Hrvatske. Krenuli smo graditi jednu uređenu Hrvatsku kao što smo nametnuli i jedan drugi način upravljanja u lokalnim sredinama."

Podsjetimo, Plenković je komentirao odnose HDZ-a i Mosta, kako i odluku Tomislava Sauche da se tijekom glasovanja u Saboru priključi HDZ-u.

"On je donio svoju političku prosudbu. Kad malo detaljnije pogledate, ima velik broj zastupnika koji nisu spremni za nove izbore. Ja bih tu stavio točku. Drugo je to kad ovakav neviđeni pritisak kakav je radio kavanski revolucionar Grmoja, prozivajući ljude, ili kandidat ovdje za župana, moj matematičar Bauk koji nije dobro zbrojio, kada takav pritisak radite na zastupnike, onda su ljudi u šahu, strah ih je. Takav pritisak HDZ ne radi", rekao je Plenković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene