Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proizvodnja nosača

Grčić i Vrdoljak otvorili novi pogon u Slavonskom Brodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministri regionalnog razvoja i gospodarstva, Branko Grčić i Ivan Vrdoljak, otvorili su u Slavonskom Brodu novi pogon za proizvodnju nosača za automobilske motore.

Ministri Grčić i Vrdoljak su otvorili novi pogon za proizvodnju nosača za automobilske motore u Slavonskom Brodu. Riječ je o francuskoj investiciji vrijednoj 40 milijuna kuna, koja će otvoriti 80 novih radnih mjesta. Francuska tvrtka u Slavonskom Brodu proizvodi još od 2004. godine.

>> Zmajlović: Razumijem zabrinutost Brođana zbog loše kvalitete zraka

Pročitajte i ovo Proizvodnja streljiva Povećanje proizvodnje streljiva Europska komisija usmjerila milijarde eura za jačanje zajedničke europske obrane Ante Mikulić poteškoće u razvoju Ante (6) napokon može u gradski vrtić: "Iza nas je šest godina borbe..."

Ministri su istaknuli da država intenzivno radi na poticanju investicija u suradnji s privatnim sektorom i javnim tvrtkama. 'Ova investicija, koja je relativno manja investicija, trajala je godinu i par mjeseci, prema tome nama je bitno da pomognemo svim investitorima da što prije riješe svoje probleme', kazao je ministar regionalnog razvoja i europskih fondova Branko Grčić.

Za konkretni pozitivan utjecaj tih investicija na gospodarstvo, morat ćemo se strpjeti, ističu ministri 'Nema onih poslodavaca koji će uspjeti bez svoje Vlade i nema Vlade koja će uspjeti bez poslodavaca, nema ni sindikata koji će biti zadovoljni bez Vlade i poslodavaca i obratno', kazao je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene