Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija policije

Grci uhitili šest osoba zbog krivotvorenja dokumenata za tražitelje azila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grčka policija u subotu je uhitila šest osoba u akciji razbijanja skupine koja je krivotvorila dokumente za tražitelje azila na grčkome otoku Kosu, izvijestili su pripadnici obalne straže.

Potvrdili su da je kriminalna skupina djelovala na otoku Kosu. Njezinim članovima vlasti su iz nekoliko otočkih kuća oduzele kompjutore, kamere i velik broj lažnih dokumenata te mobilne telefone.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kreće u srijedu POŠTIVANJE PLANA Grčka započinje s razmještanjem izbjeglica po EU Slika nije dostupna DJECA-SIROČAD U GRČKIM ZATVORIMA Ćelije su im pune fekalija, vežu ih lisicama, a hranu im daju kroz rešetke

Prošle je godine u Grčku stiglo oko milijun izbjeglica i migranata koji su pobjegli pred sukobima na Bliskom istoku. Odredište su im bile bogatije zemlje zapadne Europe.

U subotu je u Grčkoj bilo 50.000 izbjeglica i migranata. Mnogi žive u vrlo lošim uvjetima pod šatorima u blizini sjeverne granice s Makedonijom, iščekujući njezino otvaranje.

U skladu s dogovorim sklopljenim između EU-a i Turske, od nedjelje su brojni migranti privedeni, a izbjeglice i migranti čiji zahtjevi za azilom budu odbijeni, bit će vraćeni u Tursku. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene