Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za sve Zagrepčane

Gradonačelnik Bandić ima odlične vijesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić lijepom viješću obradovao je sve Zagrepčane, a i njegove sve brojnije goste. Otkrio je da ima saznanja koja će ovih dana i javno obznaniti.

'Imam saznanja da je Zagreb prije mjesec dana proglašen šestim najuređenijim gradom na svijetu', izjavio je gradonačelnik Bandić.

Pročitajte i ovo Goran Roić i Srna Bijuk Sve je oduševio Iz Klinike za dječje bolesti Zagreb oduševljeni donacijom Baby Lasagne: "Ovo je važna poruka svim mladim ljudima o empatiji i senzibilitetu" Zastoj tramvaja, ilustracija Objavio ZET Pripremite se na kaos u prometu: Velik dio grada u četvrtak ostaje bez tramvaja

>> Bandić otpisuje dugove!

Dodao je kako će lijepu vijest ovih dana i javno objaviti. 'Sve to skupa prisdonosi većem interesu posjetitelja u Zagreb', zaključio je zadovoljno.

Glavni grad ove je godine posjetilo gotovo 400 tisuća turista, što je pet posto više u odnosu na prošlu godinu. Povećan je i broj noćenja, a najviše gostiju dolazi iz Njemačke, SAD-a, Italije, Francuske i Austrije. Turistički vodiči najavljuju i odličnu post sezonu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene