Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za obnovu stana

Građevinar tvrdi da Mrak Taritaš duguje još 250.000 kuna, ona poručuje: "Sve je podmireno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građevinska tvrtka tvrdi kako im Anka Mrak Taritaš duguje još 250.000 kuna za obnovu stana.

Anka Mrak Taritaš prije dvije godine obnavljala je stan, a građevinar tvrdi kako mu je ostala dužna 350. 000 kuna. Mrak Taritaš je najprije rekla da ne zna o kojem dugu je riječ, onda je platila 100 tisuća, ali građevinar tvrdi, dužna je još 250.000 kuna.

Pročitajte i ovo Težak život stranih radnika Potpuni kaos Lovci u mutnom preuzimaju važno tržište: "Moralno i ljudski smo podbacili i dugoročno proizveli nestabilnosti" Anka Mrak Taritaš Solarna energija Još će nas tjerati da koristimo sredstva EU-a: "Voljela bih da se AP malo bavi i stvarnim životom"

Njihovi radnici s posebnim marom obnavljali su stan Anke Mrak-Taritaš 2015. godine, a na današnji dan dužna im je još 250.000 kuna, tvrde u tvrtki ING-GRAD

Sigurni su da su sa njezinim suprugom dogovorili cijenu 650.000 kuna. Anka Mrak Taritaš još prije koji mjesec bila je sigurna da nije dužna ništa. Naknadno je shvatila da su tvrtki ipak dužni 100.000 kuna.

'Vrijednost ugovorenih radova za renoviranje stana bila je oko 350 tisuća kuna pa je račun koji je tri godine nakon završetka radova objavljen u medijima od 640 tisuća kuna iznenadio i mene i supruga. Nakon toga je moj suprug kontaktirao g. Brizara da vidi o čemu je riječ i prema svim izračunima, već prije je bilo podmireno oko 240 tisuća kuna u nekoliko rata tijekom izvođenja radova te je preostalo malo više od 100 tisuća kuna duga koji smo podmirili u dva navrata ovo ljeto. Time je ova priča za mene završena“, poručila je Anka Mrak-Taritaš s godišnjeg odmora u SMS poruci.


 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene