Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na sjednicu Vlade

Parodija ide dalje: Građani premijeru donijeli CIJEV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi Građanske inicijative donijeli su premijeru Milanoviću cijev uoči da mu pomognu u sanaciji poplavljenog stana.

Parodija na račun premijera Zorana Milanovića i njegove 'empatične' izjave u Rajevom Selu, da je i njemu pukla cijev pa zna kako je to kad ti poplavi stan, danas je otišla korak dalje.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Ni Milanoviću nije ostao dužan Grbin o potezima premijera i ministara: "Svi oni koji su napisali da je Plenković posjet Grčkoj iskoristio za skupljanje političkih poena - u pravu su" Puknuće cijevi izazvalo poplavu u Rijeci PROBLEMI U PROMETU "Ipak smo u gradu koji teče": U Rijeci puknula vodovodna cijev

Naime, članovi Građanske inicijative donijeli su premijeru Milanoviću cijev uoči sjednice Vlade da mu pomognu u sanaciji poplavljenog stana. Samo što premijer još nije izišao pa mu ju nisu mogli i uručiti.

'Ovdje smo kako bismo uručili premijeru Milanoviću cijev jer smo čuli da ima problema s instalacijama kod kuće. Nadamo se da će se naša solidarnost prenijeti na njega i da će u skorije vrijeme pomoći ljudima na poplavljenim područjima ili otići', kazali su članovi inicijative odbacujući povezanost se nekom od političkih stranaka.

Salvama kritika Milanović je jučer bio obasut na društvenim mrežama, a njegovim 'socijalnim vještinama' nisu oduševljeni niti u SDP-u.

Mladi SDP-ovac o Milanovićevoj cijevi: 'Ovakav propuh u glavi još nisam vidio'

Mladi riječki SDP-ovac Sanjin Matijević na svoj je profil na Facebooku stavio fotografiju punknute cijevi uz kratki komentar: 'A štaš', puklo...'.

U komentarima ispod fotografije napisao je:

'Ovo jednostavno nisam mogao prešutjeti. Takav propuh u glavi još nisam u životu vidio, strašno nešto'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene