Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bebu uzela žena?

GRAĐANI PULE UZNEMIRENI Ni policija ni bolnica nemaju informacije o bebi ostavljenoj kod kontejnera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Javnost u Puli uznemirena je informacijom koja se pojavila na Facebooku, a prema kojoj je pored kontejnera na Stoji pronađena promrznuta beba zamotana u deku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave Ilustracija nedostatak liječnika ''Pa kako je to moguće?!'': Rekli mu da nema dežurnog liječnika na hitnoj, imamo odgovor bolnice

Na Facebook profilu voditelja humanitarne udruge "Naš san njihov osmijeh" Igora Loparića jučer navečer oko 22 sata objavljena je informacija o bebi pronađenoj pored kontejnera za smeće zamotanoj u deku. 

Bebu je, pisalo je dolje u komentarima, navodno uzela jedna gospođa, ujedno i svjedokinja nemilog događaja i odnijela je na Hitnu.

No, u pulskoj bolnici, piše Regional Express, negiraju da je na hitnoj ili pedijatriji zaprimljena takva beba. List piše kako se i njima putem društvenih mreža javio jedan muškarac koji je navodno bio prisutan kada je beba pronađena.

Glasnogovornica PU Istarske Suzana Sokač u telefonskom nam je razgovoru kazala kako policija nije zaprimila dojavu o ostavljenoj bebi, ali da provjeravaju informacije s društvenih mreža. Potvrdila je i da beba, prema njihovim informacijama, nije zaprimljena u pulskoj bolnici. 

Neslužbeno doznajemo kako se beba ipak nalazi u pulskoj bolnici te da ju je kod kontejnera navodno ostavio otac koji je bio pod utjecajem droge i alkohola, a bebu je, prema izjavama svjedoka, u bolnicu odnijela majka koja ju je tražila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene