Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon priče u Dnevniku Nove TV

Grad će platiti struju Osječanki koja je ostala bez grijanja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je jučer Dnevnik Nove TV objavio priču o Anki iz Osijeka kojoj je HEP isključio struju, gradonačelnik Krešimir Bubalo najavio je da će Grad riješiti stvar.

Gradonačelnik Krešimir Bubalo potvrdio nam je da će Grad Osijek platiti račune za struju Anki Mihelčić iz Osijeka, kojoj je HEP isključio struju usred najvećeg zimskog vala.

Pročitajte i ovo Djeca u OŠ Ivanja Reka nastavu su slušala u dekama kvar na sustavu FOTO/VIDEO Skandal u Zagrebu! Djeca se zbog "slabe struje" smrzavala u učionicama, a djelatnik punio Mercedes. Imamo odgovor ravnateljice Slika nije dostupna Pojavile se deiznformacije HEP će otpisati potraživanja za sva kućanstva u potresom pogođenim mjestima

Pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb Romano Kristić još je jučer najavio da će se problem riješiti s HEP-om ne samo za gospođu Anku, već i za još 300-injak Osječana lošijeg imovinskog stanja. S obzirom da je danas gradonačelnik to i osobno potvrdio Anka zbog hladnoće, od koje joj se smrzla i voda u kući, neće morati ići u prihvatilište.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene