Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi kaznena prijava

Gračac: U sudaru dvaju audija poginuo putnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak kasno poslijepodne na državnoj cesti D1 između Gračaca i Udbine u sudaru dvaju automobila poginuo je putnik iz audija zagrebačkih registarskih oznaka.

Kako je priopćila zadarska Policijska uprava, prema rezultatima očevida, sumnja se da je 51-godišnji vozač audija splitskih oznaka koji je vozio u smjeru Gračaca izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotni kolnički trak i izravno se sudario s audijem zagrebačkih oznaka kojim je iz smjera Gračaca upravljao 50-godišnjak.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila" Nesreća u Rijeci - 4 Rijeka zavijena u crno Novi detalji stravične nesreće u tunelu: "Dijelovi automobila bili su rasuti po tri trake, motor je izletio van"

U nesreći je poginuo 46-godišnji putnik iz audija splitskih registarskih oznaka, a vozač audija zagrebačkih oznaka prevezen je u zadarsku bolnicu. Na mjestu nesreće obavljen je očevid, a promet je u oba smjera bio prekinut do 18,30 sati.

Protiv 51-godišnjeg vozača audija splitskih registracija podnijet će se kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene