Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O napadu u Berlinu

"Teroristi su se infiltrirali među migrante i zlorabili njihovu želju za boljim životom"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica ja kazala kako je terorizam opasnost modernog doba.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović komentirala je jučerašnji napad u Berlinu u kojem je poginulo 12-ero ljudi, a 48-ero je ranjeno.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Ivan Kaštelan i Nikolina Brnjac - 1 sajam turizma u Berlinu Ministrica Brnjac poslala važnu poruku iznajmljivačima

"Izražavam sućut svim obiteljima žrtava. Terorizam je opasnost modernog doba. Upozoravamo već dulje vrijeme kako su se teroristi infitlirali među migrante i zlorabili njihovu želju za boljim životom. Ne smijemo pustiti da oni siju strah. Hrvatska je sigurna zemlja, moramo se snažno boriti protiv terorizma. Moramo se snažno boriti protiv terorizma i treba nam što bolja razmjena informacija. Moramo pratiti bilo kakve terorističke skupine ili pojedince, kod kojih postoji sumnja na terorizam. Treba provesti deradikalizaciju onih koji su se vratili s bojišta ili su bili radikalizirirani na bilo koji način", kazala je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene