Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obambena politika

Grabar-Kitarović primila novog ministra obrane Krstičevića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je u potpredsjednika Vlade i novog ministra obrane Damira Krstičevića.

U razgovoru je poseban naglasak stavljen na nužnost donošenja Strategije nacionalne sigurnosti i izgradnju sustava domovinske sigurnosti.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Slika nije dostupna NAKON NAPADA MILANOVIĆA MORH o ranjenom vojniku: "Dolazak u Vukovar bio je njegova osobna želja, njegov identitet nikad nije bio službeno komuniciran"

"Prilikom susreta predsjednica Grabar-Kitarović i ministar Krstičević razgovarali su o stanju u obrambenom sektoru te planovima i projektima Ministarstva obrane i Oružanih snaga Republike Hrvatske. Poseban naglasak stavljen je na nužnost donošenja Strategije nacionalne sigurnosti i izgradnju sustava domovinske sigurnosti", stoji u priopćenju Ureda predsjednice.

Ističe se kako je u svrhu vođenja usklađene obrambene politike dogovorena dinamika redovitih sastanaka predsjednice i ministra obrane, na kojima će se raspravljati o daljnjoj modernizaciji i razvoju Oružanih snaga, a u skladu s Ustavom propisanim ovlastima predsjednice. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene