Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigla u Sinj

Grabar Kitarović: Neka Milanović počne raditi svoj posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolinda Grabr Kitarović u Sinju je, a čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko poručio je da će upravo ona iduće godine pobjedniku Alke uručiti štit.

Kandidatkinja HDZ-a za predsjednicu Republike Kolinda Grabar Kitarović danas je poručila predsjedniku Vlade Zoranu Milanoviću da se počne baviti svojim poslom, a ne brine o njenom.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

Grabar Kitarović je u pratnji predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka poslijepodne doputovala u Sinj gdje će nazočiti 299. Sinjskoj alki, što je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti otkako ju je HDZ kandidirao za predsjednicu Republike.

Na upit novinara ima li poruku za izjavu premijera Milanovića da je ona odbrala krivu stranu, Grabar Kitarović je rekla: 'Da se konačno počne baviti svojim poslom, a ne brine o mojem'.

Na upit kako će izgledati njen današnji susret u Sinju s protukandidatom, predsjednikom republike Ivom Josipovićem, Grabar Kitarović je rekla da ne zna jer ima jako puno ljudi. 'Bitno mi je vidjeti ljude, pozdraviti se s njima. Obećala sam prošle godine da ću biti tu i to mi je najvažnije', rekla je.

'Dogodine će ona dodijeliti štit'

Karamarko je novinarima rekao kako će iduće godine, kada se slavi 300. obljetnica Sinjske alke, Kolinda Grabar Kitarović uručiti slavodobitniku štit, kojeg tradicionalno uručuje predsjednik Republike.

'Dogodine će ona dodijeliti slavodobitniku štit, tako da mora ove godine vidjeti kako to izgleda', kazao je Karamarko.

Tomislav Karamarko i Kolinda Grabar Kitarović su sa stranačkim suradnicima po dolasku u Sinj najprije posjetili franjevački samostan i Svetište Gospe Sinjske.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene