Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjetio Biograd

Gotovina o kandidaturi za predsjednika: Ostajem pri onome što sam već rekao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim o kandidaturi, Gotovina je tijekom posjeta Biogradu iskomentirao i tužbu protiv SAD-a rekavši kako je riječ o pravnoj proceduri kojom se bave njegovi odvjetnici, ali smatra da bi bio red da se njegovo ime ukloni s popisa osoba koje SAD smatra teroristima ili kriminalcima.

General Ante Gotovina u petak je u Biogradu sudjelovao na svečanoj sjednici povodom proslave Dana grada.

Pročitajte i ovo Predsjednički izbori u Rusiji Predsjednički izbori FOTO Posljednji je dan izbora u Rusiji, održavaju se i na okupiranim ukrajinskim teritorijima: Oporba pozvala ljude na prosvjed, strahuje se od uhićenja Ante Gotovina Bivši general Ante Gotovina o vojnom roku: "To je dobro za svakog, a i nikad ne znamo što nas čeka sutra"

"To sam već rekao i ostajem pri tome", odgovorio je Gotovina na novinarsko pitanje hoće li se kandidirati na predstojećim predsjedničkim izborima, aludirajući time na svoj raniji stav da neće.

General Gotovina tuži SAD: Traži da ga se makne s popisa terorista

Gotovina je prokomentirao i tužbu protiv SAD-a koji ga drži na popisu terorista. "To je jedna pravna procedura. Time se bave moji odvjetnici", poručio je Gotovina i rekao kako mu pojavljivanje na listi nije direktno ekonomski naštetilo, ali smatra da bi bio reda da ga se skine s nje. "Mislim da to tako treba ići", zaključio je Gotovina koji će se u novoj godini posvetiti poslu i ribarstvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene