Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Njegov privatni stav"

Gospićko-senjski biskup: "Ne mislim da će Vatikan kazniti Košića"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gospićko-senjski biskup Zdenko Križić za Novu TV komentirao je jučerašnje otvoreno pismo sisačkog biskupa Vlade Košića premijeru Plenkoviću u kojem je otvoreno kritizirao koaliciju HDZ-a i HNS-a.

Križić kaže kako koaliciju treba prosuđivati po njezinim djelima. Pismo biskupa Košića nazvao je njegovim privatnim stavom, a nikako stavom Hrvatske biskupske konferencije. Ne vjeruje da će Vlado Košić, zbog teških riječi koje je uputio, biti kažnjen od strane Vatikana.

Pročitajte i ovo Ante Gotovina - 4 POSJET SISKU Ante Gotovina snimljen u javnosti nakon dugo vremena: Pogledajte tko mu je pravio društvo Victor Manuel Fernandez Podigao prašinu Htio je pomoći: Vatikanski kardinal osim poljupca slikovito opisao i - muški i ženski orgazam

Ne mislim ja da će Vatikan praviti neke intervencije. I u drugim državama biskupi kažu svoje mišljenje, kritike, a poslije toga javnost je ta koja prosuđuje. Kad se radi o pojedincu, on može imati svoje mišljenje koje ne dijeli većina, tako da ne mislim da bi Vatikan tu trebao intervenirati“, kaže Križić.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene