Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministarstvo objavilo

SKUPLJE gorivo, evo koliko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijene svih goriva na benziskim postajama od ponoći idu gore, a najviše će poskupjeti benzinska goriva, izvijestilo je Ministarstvo gospodarstva.

Od ponoći će benzinska goriva poskupjeti od 14 do 16 lipa po litri, dok će eurodizel poskupjeti za 8 lipa. Plavi dizel i lož ulje isto tako će poskupjeti za 8 lipa. Objavljeni podaci Ministarstva predstavljaju najviše razine maloprodajnih cijena naftnih derivata u razdoblju od 7. do 20. siječnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Požurite na pumpu Vlada donijela odluku: Od utorka rastu cijene goriva Ilustracija pogledajte nove cijene Dobre vijesti za vozače: Od utorka jeftinije gorivo, dizel ispod deset kuna

Nova cijena eurosupera BS 95 iznosi 10,31 kunu, odnosno 14 lipa više od dosadašnjih 10,17 kuna. Eurosuperi 98 i 100 poskupljuju za 15, odnosno 16 lipa po litri i od ponoći će im cijene biti 10,62 kune i 10,83 kune. Eurodizel BS približio se cijeni od deset kuna i njegova nova cijena je 9,83 kune. Nove cijene plavog dizela i lož ulja su 6,30 kuna i 6,75 kuna. Sve cijene možete vidjeti u priloženoj tablici.

Od ponoći jeftinije gorivo!

Ministarstvo najviše razine maloprodajnih cijena u idućem dvotjednom razdoblju utvrđuje temeljem Pravilnika o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene