Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Požar je podmetnut''

Gorio aneks hotela Krka koji investitori uskoro preuređuju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stari namještaj bačen na hrpu izgorio je u utorak popodne na prvom katu aneksa hotela Krka u Šibeniku, a požar je ugasilo osam vatrogasaca iz šibenske Javne vatrogasne postrojbe s tri vozila.

Nakon očevida znat će se kako je planula vatra u starom objektu koji investitor Zoran Popović namjerava pretvoriti u mali hotel.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Dojava o požaru stigla je nešto poslije 16 sati, a vatrogasci su ga lokalizirali za desetak minuta. Požar je ugašen u 16,50 sati, a kako se doznaje, izgorio je samo stari namještaj u prostoriji koju je netko koristio. Druge štete, osim odbačenog namještaja, nije bilo.

Vlasnik zgrade Zoran Popović smatra da je požar podmetnut, no on ne zna zbog čega bi to netko napravio. Naime, zgrada će biti uskoro srušena te će početi gradnja hotela.

"Sve je u proceduri, a trenutačno radimo predradnje kako bismo zgradu srušili i sagradili novi objekt. Za dva dana bi nam trebali doći ljudi sa suda zbog osiguranja ostalih zgrada, a stari objekt ćemo srušiti do kraja ove ili početkom sljedeće godine", rekao je Popović. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene