Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gordana Getoš Magdić dat će novi iskaz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gordana Getoš Magdić, jedna od šestero osumnjičenika u slučaju 'selotejp', na svoj će zahtjev istražnom sucu Županijskog suda u Osijeku Mariju Kovaču dati novi iskaz, najavila je danas njezina odvjetnica Ljubica Matijević Vrsaljko.

Nakon pregleda dijela spisa u predistražnom postupku Matijević Vrsaljko je rekla kako je uočila niz nekorektnosti te da će obrana tražiti podrobno izvješće o tome.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sudac izrekao kaznu odvjetniku Gordane Getoš Magdić Slika nije dostupna Skandal na suđenju: Sudac zabunom pročitao tajni iskaz Getoš Magdić

Na upit hoće li njezina branjenica ostati u osječkom zatvoru ili će nakon završetka istražnog ročišta biti vraćena u zagrebački Remetinec, odvjetnica je odgovorila kako misli 'da nema razloga da ju se premješta iz Osijeka jer se tu nalazi njezina obitelj i malodobna kćerka s kojom je u protekla dva mjeseca imala tek nekoliko kratkih susreta što je nedopustivo'.

Mario Kovač danas je nastavio istražno ročište u tzv. slučaju
'selotejp' na kojemu je prisustvovala i Gordana Getoš Magdić, jedna od šestero osumnjičenika, među kojima je i Branimir Glavaš.

Dr. Aleksandar Včev, predsjednik Stručnog liječničkog konzilija koje skrbi o Glavaševu zdravstvenom stanju, popodne je priopćio da je Branimir Glavaš danas smireniji, te liječnici očekuju da će stabilizirati njegovo psihofizičko stanje iako i dalje odbija uzimati terapiju, hranu i vodu na usta te se liječenje nastavlja u Jedinici intenzivnog liječenja.

Član liječničkog konzilija dr. Pavo Filaković, predstojnik Klinike za psihijatriju i dekan Medicinskog fakulteta u Osijeku, zaključio je da je uslijed dugotrajnog gladovanja došlo do općih metaboličkih poremećaja koji izazivaju određena privremena moždana oštećenja i poremećaj psihičke funkcije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene