Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odan ministar

Gordan Maras: Vjerujem premijeru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar poduzetništva Gordan Maras rekao je danas u Jastrebarskom da vjeruje premijeru Zoranu Milanoviću, a ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović kaže kako ne može zamisliti da bi premijer lagao o kreditu za svoju bivšu šogoricu.

"Ja ne vjerujem da je lagao, ne mogu vjerovati neimenovanim izvorima, vjerujem premijeru", odgovorio je Maras na pitanje novinara "je li moguće da je premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović izašao pred javnost i svjesno lagao da ništa ne zna o spornom kreditu za svoga brata i šogoricu".

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

Zmajlović je rekao kako ne može zamisliti da premijer laže, ali da ne može ni komentirati današnje novinske napise o tome, jer ih nije ni pročitao.

Podsjećamo, premijer Milanović je rekao kako nema baš nikakve veze sa slučajem HBOR-ova kredita bivšoj supruzi njegova brata.

'HNS će doprinijeti stabilnosti Vlade'


Istaknuo je kako ne zna posve točno kojim se poslovima njegov brat sada bavi niti bi ikada pomislio iskoristiti svoj politički utjecaj u njegovu korist.

Novinari su danas u Jastrebarskom, gdje se održavala manifestacija „Poslovni uzlet“, ministra Marasa pitali i je li izlazak iz politike bivšeg ministra financija Slavka Linića dobro ili loše rješenje, a on je odgovorio kako zna da je to bila Linićeva želja već prije, i 2003. godine nakon gubitka izbora vlade Ivice Račana.

"Znam da je definitivno najavljivao da će nakon ovog mandata otići u političku mirovinu. Slavko Linić je prisutan u hrvatskoj politici 25 godina, puno toga je dao i SDP-u i hrvatskoj Vladi, i ako je to njegova odluka, radi se o zasluženoj mirovini", rekao je Maras. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene