Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gordan Maras

Maras: ''Ukoliko HDZ bude opstruirao rad istražnog povjerenstva za Agrokor, SDP bi se trebao povući sa plenarne sjednice''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-ov Gordan Maras osvrnuo se na moguće otkazivanje rada saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor.

''Ukoliko HDZ bude opstruirao rad istražnog povjerenstva za Agrokor, SDP bi se trebao povući sa plenarne sjednice i iz radnih tijela Sabora, sve dok nam HDZ ne dopusti da radimo svoj posao. Dosta nam je njihove samovolje!'' napisao je SDP-ov saborski zastupnik Gordan Maras na Facebooku.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović će u kampanju za Europski parlament? Borba na društvenim mrežama Milanovića prozvao HDZ-ov ministar, stigao mu odgovor s Pantovčaka: "A kako ide bratov posao s kamionima?!" Vijetnamci angažiranje botova Vijetnamci lajkaju HDZ: "Svi ih kupuju. Netko kupuje iz Vijetnama, netko iz Kozari Puteva"

Podsjetimo, u subotu je nakon sastanka s premijerom Andrejom Plenkovićem u Banskim dvorima, predsjednik Sabora Gordan Jandroković rekao da smatra da ukoliko Državno odvjetništvo otvori istragu u slučaju Agrokor, neće biti potrebe za saborskim istražnim povjerenstvom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene