Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zajedno smo Zagreb'

Gordan Maras predstavio program za unutarstranačke izbore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras predstavio je večeras u Hotelu International svoj program 'Zajedno smo Zagreb'.

Ministar Maras Maras je predstavio program kojim namjerava pridobiti podršku većine članova na u unutarstranačkim izborima za novog šefa zagrebačkog SDP.

>>
Gordan Maras, Mirando Mrsić i Davor Bernardić najavili svoje kandidature za šefa zagrebačkog SDP-a

'Ne sumnjam u pobjedu 20. listopada i u novi i jači SDP. Moramo napraviti nešto u ovom gradu jer do sada nije išlo. Naš cilj je pobjeda na izborima za gradonačelnika Zagreba 2017. godine', poručio je ministar Maras kolegama iz stranke.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu"

Na unutarstranačkim izborima podršku će mu pružiti i ministri Siniša Hajdaš Dončić, Arsen Bauk, Mihael Zmajlović i Predrag Fred Matić. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene