Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maras se obrušio na bivše

"Oni više ne postoje. Koga boli briga? Predsjednik im može biti i Mickey Mouse!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gordan Maras, SDP-ov zastupnik, ni malo biranim riječnikom napao je bivše koalicijske partnere nazvavši ih "strankom koja ne postoji" a za predsjednika im predlaže Mickeya Mousea.

SDP-ovac se osvrnuo na napise o novom predsjedniku HNS-a. Naime, nagađa se da bi Ivana Vrdoljaka, koji je dao ostavku nakon što je ispregovarao koaliciju s HDZ-om, mogao naslijediti Matija Posavec, župan Međumurske županije. Gordan Maras bivše koalicijske partnere na svojem je Facebook profilu nazvao strankom koja ne postoji i za čijeg predsjednika građane boli briga.

Pročitajte i ovo Siniša Hajdaš Dončić, potpredsjednik SDP-a Pregovori o suradnji Hajdaš Dončić: "Čuo sam se s Milanovićem" Rijeke pravde Parlamentarni izbori 2024 U SDP-u euforija na spomen mogućeg mandatara - Peđa Grbin poručio: "Ovo nije gotovo!"

"Novine pišu da je Matija Posavec apsolutni favorit za novog predsjednika HNS-a. Da, pa što? Predsjednik stranke koja ne postoji? Koga boli briga? Ako se građane pita može biti i Mickey Mouse, njima je svejedno!", napisao je Maras u postu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene