Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tako kaže ministar

Maras: 'Prioritet je izvući zemlju iz krize, a ne baviti se stranačkim stvarima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maras ističe da on i njegove kolege u SDP-u vode računa da su ih građani ove zemlje i članovi SDP-a kroz mandate izabrali da zemlju izvedu iz krize, a ne da se bave interno SDP-om i stranačkim stvarima.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras izjavio je u srijedu da je i on u medijima pročitao najavu bivšeg ministra financija Slavka Linića da će se na press konferenciji obračunati sa šefom SDP-a Zoranom Milanovićem te da na sastancima u SDP-u nisu razgovarali o tome.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin "panika patuljastog diktatora" Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas" Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

'Ako je točno što se prenosi u medijima, žao mi je kao članu SPD-a da se koristi vrlo niska razina komunikacije i iznose neke stvari koje nisu primjerene ni za sastanke županijskih odbora, a pogotvo ne za medije i u komunikaciji između dvoje stranačkih kolega, kazao je Maras odgovarajući na pitanja novinara prije predstavljanja projekta mreže studentskih inkubatora', rekao je.

Linić bježao od novinara, saziva se Glavni odbor SDP-a!

Maras ističe da on i njegove kolege u SDP-u vode računa da su ih građani ove zemlje i članovi SDP-a kroz mandate izabrali da zemlju izvedu iz krize, a ne da se bave interno SDP-om i stranačkim stvarima.

"Raditi i reći na stranačkim sastancima možemo svašta, ali prioritet ove Vlade i SDP-a je da izvučemo ovu zemlju iz krize te tražimo od svih članova SDP-a da pokažu odgovornost i prema Hrvatskoj i prema SDP-u i da se bavimo konkretnim problemima", kazao je Maras.

Stvari oko SDP-a, ponovio je, rješavaju se na stranačkim sastancima, a ne na pressicama, putem javnih objava i intervjua. Vjeruje i da članovi SDP-a ni građani neće honorirati to da se putem medija slabi Vlada i SDP i pomaže HDZ-u i Tomislavu Karamarku da se vrati na vlast.

Maras je istaknuo da on ima mandat ministra kojeg želi odraditi do kraja i dobiti za Vladu i SDP povjerenje građana na izborima iduće godine. 'Razmišljam o tome i kako Hrvatsku izvući iz krize i kako zaslužiti ponovo za SDP koalicijske partnere za izbore 2015. godine', kazao je Maras. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene