444816
444816
444816
444816
444816

PRVO PREDIZBORNO OBEĆANJE SDP-A Maras otkrio što će prvo ukinuti

  • , 28.07.2016., 14:45
  • Autor:
  • komentara

Na predsjedništvu stranke, a potom i Glavnom odboru, SDP će utvrditi liste za nadolazeće izbore. Do večeras će se i službeno znati na koga Zoran Milanović najviše računa od svojih stranačkih kolega.

 
 
 
 
PRVO PREDIZBORNO OBEĆANJE SDP-A (Video: Vijesti u 14)
PRVO PREDIZBORNO OBEĆANJE SDP-A (Video: Vijesti u 14)

Na prošlim izborima, iako su kao stranka to željeli staviti u izborni zakon, SDP-ovci nisu ispunili žensku kvotu, a čini se da bi i na ovim izborima mogli imati isti problem. Dok se čeka odluka stranke, iz Bjelovara je Gordan Maras dao i svoje prvo predizborno obećanje.

'Jedna od prvih stvari koje ćemo napraviti je ukidanje obveznog članstva u gospodarskoj komori naravno za one koji to žele tko želi plaćati neka i dalje plaća taj parafiskalni namet', najavio je Gordan Maras, član predsjedništva SDP-a.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se