Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što žele građani?

MARAS PORUČIO 'Nemojte trgovati budućnošću Hrvatske'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-ov Gordan Maras i danas je na Facebooku podsjetio, još uvijek vladajuće, kako je vrijeme za nove izbore te Karamarku, Petrovu, Oreškoviću i Bandiću poručio - nemojte trgovati budućnošću Hrvatske.

Nakon burnog vikenda, kriza vlasti se nastavlja i danas. SDP-ov saborski zastupnik Gordan Maras preko Facebooka poručuje vladajućima:

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

'KARAMARKO, PETROVE, OREŠKOVIĆU I BANDIĆU NEMOJTE TRGOVATI BUDUĆNOSĆU HRVATSKE!

Karamarko razmišlja o preslagivanju bez Mosta, Petrov kako da se riješi Karamarka, Orešković kako da ostane premijer, Bandić da je on rješenje uvijek i za sve. Razmišlja li tko od navedenih što žele građani i da li im je to uopće bitno.

Građani žele izbore. Nemojte trgovati gospodo. Za ovu zemlju su bolji izbori. Sabor ima ljetnu stanku dva mjeseca ionako od 15.7., dovoljno vremena za provedbu izbora.

Karamarko, Petrove, Oreškoviću, Bandiću, nemojte radi svojih interesa uništavati našu Hrvatsku i povjerenje građana u državu', napisao je Maras.

Podsjetimo, prošli tjedan bio je turbulentan u hrvatskoj politici. Spomenuti potpredsjednici Vlade su međusobno zatražili jedan od drugog ostavke, nakon čega je premijer zatražio ostavke od njih obojice.

Potom je Karamarko kazao kako premijer više ne uživa povjerenje najveće stranke na vlasti HDZ-a i zatražio njegovu ostavku. Ali, na sastanku predsjedništva te stranke javili su se pojedini članovi koji su postavili pitanje tko je Karamarka ovlastio da kaže kako Orešković nema podršku HDZ-a, a spominjala se i mogućnost Karamarkove ostavke u Vladi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene