Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Tema i Agrokor

Sastanak u Vladi: ''Najvažnije da oni koji jesu prekršili zakon, zbog toga i odgovaraju''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako im je neradni dan, u Vladi je poslijepodne premijer Andrej Plenković okupio ministre te predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića na sastanku.

Sastanku u Vladi, osim premijera i predsjednika Sabora, nazočili su i ministrica gospodarstva Martina Dalić te ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Pregovori Vlade i sindikata javnih službi Iznijet će konkretne zahtjeve Pregovori Vlade i Sindikata javnih službi: Nastavak sljedeći tjedan

U Vladi za Novu TV kažu da se radi o redovnom sastanku premijera s ministrima, na kojem se razgovaralo o prvoj godišnjici Vlade Andreja Plenkovića, te službenom putu predsjednika Sabora Gordana Jandorkovića u Kanadu. Potvrđeno nam je da je na današnjem sastanku bilo riječi i o Agrokoru.

Jandroković smatra da ako krene istraga, da saborsko istražno povjerenstvo ne bi trebalo raditi jer će doći do preklapanja. ''To je sasvim sigurno. Onoga što je dio pravosuđa i onoga što je dio rada povjerenstva. Mislim da bi trebalo doći do zastoja u radu, odnosno prekida rada povjerenstva'', rekao je predsjednik Hrvatskog sabora te dodao: ''Mislim da je najvažnije da oni koji jesu prekršili zakon, da zbog toga i odgovaraju''.

Ministricu Martinu Dalić pitali smo o mogućim smjenama u HANFA-i. ''Vlada donosi svoje odluke u redovitoj proceduri. Pitanje smjene čelnika HANFA-e nije bilo na nekom službenom dnevnom redu Vlade, tako da bih to sve za sada držala u zoni spekulacija'', rekla je Dalić.
 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene