Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Parlamentarni izbori 2024

Gordan Jandroković: ''Milanović i SDP pokušavaju razmontirati pravni poredak''

Gordan Jandroković, predsjednik Sabora
Gordan Jandroković, predsjednik Sabora Foto: DNEVNIK.hr
Zoran Milanović i njegovi istomišljenici iz SDP-a pokušavaju razmontirati pravni poredak i riskiraju legitimitet izbornog procesa, kazao je predsjednik Sabora HDZ-ov Gordan Jandroković.

''Dok neki vole misliti da je politika igralište za njihove egotripovske izvedbe, podsjećam: Hrvatska se voli i gradi djelima, a ne praznim riječima i destruktivnim cirkusima”, poručio je predsjednik Sabora HDZ-ov Gordan Jandroković u objavi na Facebooku naslovljenoj "Tiha voda brege dere" uz hešteg #VrućeSrce&HladnaGlava.

“U trenucima kada Milanović i njegovi istomišljenici iz SDP-a pokušavaju razmontirati pravni poredak, riskirajući legitimitet izbornog procesa, važno je podsjetiti da je politika rad za javno dobro”, dodao je.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Pun raspored predsjednik HDZ-a Plenković o parlamentarnim izborima: "Ne percipiram Zorana Milanovića. To što radi SDP je tragedija"

Istaknuo je da kratkotrajna zabava koju pružaju Milanovićeve izjave, “vode direktno u kaos, koji je sve samo ne smiješan, posebno kada rezultira recesijom, manjim plaćama i mirovinama, i općom nestabilnošću".

"Njegova 'diverzija' ima cijenu, i to visoku - povratak u doba kada je Hrvatska bila samo još jedna priča o propuštenim prilikama. Nemojmo dopustiti da 'država-slučaj' postane naša stvarnost", poručio je Jandroković.

Pročitajte i ovo Presica Možemo! - 12 IZ MINUTE U MINUTU Benčić otkrila prve poteze ako postane premijerka

Istaknuo je da je usprkos popularnom mišljenju, uspješna politika ona "dosadna" politika koja donosi predvidljivost, rad na projektima i bolji život za sve nas.

"Predvidljivost i rad, a ne cirkus i neizvjesnost, temelji su na kojima gradimo normalnu, europsku Hrvatsku”, rekao je Jandroković i poručio biračima da se “ne daju zavesti” i da velike fraze donose male rezultate.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene