Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznati glumac

Pročitajte pismo koje je Goran Višnjić poslao ministru Romiću: 'Ovo je sramotno!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Goran Višnjić napisao je pismo za ministra poljoprivrede Davora Romića u kojem apelira na obranu postojeće zakonske zabrane koja štiti činčile.

Goran Višnjić posjetio je ured udruge Prijatelji životinja u Zagrebu, gdje je donio pismo koje je napisao za ministra poljoprivrede Davora Romića, u kojem apelira na obranu postojeće zakonske zabrane koja štiti činčile te da se ministar zauzme za bolju zakonsku zaštitu pasa i drugih životinja

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Davor Romić: Afera s povezanim tvrtkama u ruralnom razvoju na provjeri do rujna Slika nije dostupna Ministar ne donosi odluke PRIJETI NAM GUBITAK 332 MILIJUNA EURA Novac stoji, ljudi čekaju, a političari krivnju prebacuju jedni na druge

'Razočaran sam što se u Hrvatskoj nastavlja iskorištavanje nedužnih životinja koje nemaju mogućnost da se obrane. Bijedan život u kavezima i ubijanje činčila ili bilo kojih drugih životinja zbog krzneinh kaputa ili ukrasa na odjeći sramotno je i nema opravdanja u 21. stoljeću', stoji u pismu kojeg možete pročitati u cijelosti.

'Još davno dao sam svoj glas da se životinje prestanu ubijati i uzgajati zbog krzna. Šokiran sam činjenicom da bi se nešto što pripada prošlosti moglo ponovno dogoditi u Hrvatskoj. Odigrajte ulogu kojom ćete se ponositi. Budite životinjama najbolji prijatelj. Spasimo činčile i poboljšajmo Zakon za sve životinje!', rekao je Višnjić.

Višnjić se također pridružio aktualnoj kampanji ''Činčile su zakon'' pojavom na jumbo-plakatima i videu, zajedno s Lukom Nižetićem, Vannom i Ivicom Kostelićem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene