Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Goran Ogurlić novi glavni urednik Večernjeg lista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odlukom uprave Večernjeg lista Goran Ogurlić je danas imenovan novim glavnim urednikom jednog od najtiražnijih hrvatskih dnevnih listova, nakon održane Skupštine novinara i nakon što je Redakcijsko vijeće Večernjeg lista pozdravilo njegov dolazak.

Goran Ogurlić rođen u je Rijeci 18. listopada 1969. godine, a u Večernji list dolazi s pozicije izvršnog urednika Jutarnjeg lista.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne poštuju se hrvatski zakoni Večernjakovci premijerki: Neki su honorarci i po 16 godina Slika nije dostupna Inspekcija ne radi svoj posao SDP traži dolazak Popijača u Sabor zbog 'Večernjaka'

Krajem osamdesetih bio je glavni urednik riječkog Vala, a 1990. postaje pomoćnik glavnog urednika prvog privatnog dnevnog lista u Hrvatskoj RiTelefaxa. Sudjeluje u pokretanju nekoliko lokalnih novina koje i uređuje. Nakon toga obnaša mnoge uredničke dužnosti: glavni urednik tjednika Kronika (1994.), pomoćnik glavnog urednika primorsko goranskog Dnevnika (1996.), a uređuje i neka revijalna izdanja Novog lista (Tribina, Feniks).

Bio je suradnik u Novom listu, Slobodnoj Dalmaciji, Globusu i Nedjeljnoj Dalmaciji. U travnju 1998. pri pokretanju Jutarnjeg lista prvi je šef deska, a od 2001. pomoćnik glavnog urednika.

Goran Ogurlić sudionik je Domovinskog rata od 1992. do 1994. te Oluje 1995.

Oženjen je i otac jednog djeteta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene