Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sarkazam na djelu

Goran Beus Richembergh: Raduj se narode, Plenković je junak našeg doba!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbornu pobjedu Andreja Plenkovića na unutarstranačkim izborima HDZ-a komentirao je na svojem Facebook profilu HNS-ov Goran Beus Richembergh.

"Raduj se, hrvatski politički narode jer je svanuo novi dan", napisao je Goran Beus Richembergh u statusu na Facebooku, misleći na činjenicu da HDZ ima od nedjelje navečer, novog stranačkog šefa, Andreja Plenkovića. Richembergh sarkastično poručuje, da je riječ o "junaku našeg doba".

Pročitajte i ovo Predrag Štromar i Andrej Plenković U tri izborne jedinice HNS dogovorio izlazak na izbore s HDZ-om: "Očekujemo jedan do dva mandata" Andrej Plenković Propucavanje Turudićeva automobila Plenković: ''Neki pucaju, a neki viču''

Objavu istaknutog HNS-ovca prenosimo u cijelosti:

"Imamo najnoviji novi HDZ. Sve će biti drugačije. Raduj se, hrvatski politički narode jer je svanuo novi dan.

Od danas više nema korupcije, pronevjera, prodaje nacionalnih interesa, siledžijstva, zaštite nogometne i ine mafije, ekstremizma, nepotizma, klijentelizma, netolerancije, govora mržnje, eliminacije nepoćudnih kadrova, nasrtaja na medije, kontrole pravosuđa, opstrukcije reformi, namještene javne nabave, pranja novca, zlouporabe tajnih službi, stranačkoga prozelitizma, povijesnog revizionizma, relativizacije zločina NDH, prijetnji lustracijom, prebrojavanja krvnih zrnaca, trgovine političkim utjecajem, gušenja neprofitnih medija, nacionalističke kulturne politike, sastavljanja popisa nepoćudnih pisaca, klerikalizma, političke korupcije, ucjena, prijetnji i sukoba interesa.

Andrej Plenković je junak našega doba, a njegov izbor u času će i za vazda Hrvatsku demokratsku zajednicu pretvoriti u normalnu i demokratsku stranku, a Hrvatsku, kao što reče naša uvažena predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, u jednu od najbogatijih zemalja u svijetu.

Kako nam je zapravo malo trebalo da dosegnemo blistavu budućnost. Ona je, na sreću, sada tu i više nam je nitko ne može ugroziti.

Osim ako nas netko ne probudi", napisao je Richembergh u svojem Facebook statusu.

U komentarima ispod njegovog statusa, javio se i jedan zabrinuti prijatelj, koji je istaknutog HNS-ovca upitao: "Gorane, poznajem te godinama, znam da ne uzimaš opijate, pa koji ti je vrag danas?"

Richembergh mu je odgovorio u jednako šaljivom duhu. "Sad ćemo svi slobodno moći konzumirati buniku. Da lakše podnesemo novu stvarnost", napisao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene