Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konferencija Sales Experience

Google i Yahoo! pomažu hrvatskim tvrtkama da povećaju prodaju i dobit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
John Ray i Anna Skrzypek u listopadu će posjetit Zagreb i pokušati pomoći hrvatskim tvrtkama da povećaju prodaju i dobit u doba recesije i globalne krize.

John Ray, glavni voditelj prodaje u Googleu i Anna Skrzypek, voditeljica izravne prodaje u Yahoou, zajedno s 10 drugih vodećih stručnjaka globalne prodaje iz kompanija Expedia, eBay, Sony, Accor i Henkel predstavit će se na prvoj globalnoj konferenciji nazvanoj Sales Experience 11. listopada u hotelu Regent Esplanade Zagreb.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 27. i 28. ožujka U ožujku konferencija Marketing Kingdom Zagreb 3 Slika nije dostupna Nakon Beograda i Sarajeva Još je manje od dva tjedna do Marketing Kingdoma Zagreb

'Sales Experience je događaj zamišljen isključivo s namjerom da pomogne povećati dobit područnim tvrtkama čak i u današnje vrijeme recesije. U globalnoj krizi važno je uvidjeti kako određene tvrtke zadržavaju visoku dobit unatoč žestokoj konkurenciji i financijskom kaosu koji bi mogao ugroziti njihovo postojanje' kaže Kosta Petrov, Managing Director iz tvrtke P World, koja ujedno i organizira prvu hrvatsku globalnu prodajnu konferenciju.

>> Google kreće u ofenzivu: Žele uništiti Apple!

Googleov glavni voditelj prodaje objasnit će svojim kolegama kako pronaći prave kanale društvenih medija i na taj način poboljšati učinkovitost prodaje, dok će Yahooov voditelj izravne prodaje objasniti na koji način stvoriti odličnu reklamu te unaprijediti proces prodaje.

Sales Experience će također predstaviti Emi Music čiji će stručnjaci diskutirati o najnovijim strategijama prodaje u muzičkoj industriji, a Carl Kallen, voditelj prodaje u Sonyju objasnit će zašto je trening u prodaji toliko važan.

Sales Experience je u organizaciji tvrtke P World sa sjedištem u Dubaiju. Za više informacija o događaju posjetite: http://www.thepworld.com/experiences/sales-experience-zagreb.aspx

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene