Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Referendum o referendumu istovremeno

GONG: udruge i sindikati za odgodu referenduma o EU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz udruge GONG danas su priopćili kako skupina nevladinih udruga te pet sindikalnih središnjica podupiru odgodu referenduma o pristupu Republike Hrvatske u EU.

Odgodu referenduma o pristupu EU podupiru udruge B.a.B.e., Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje (CESI), Ženska soba, Koalicija udruga u zdravstvu (KUZ), Centar za podršku i razvoj civilnog društva DELFIN, Udruga za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, Srpski demokratski forum (SDF), Udruga za nezavisnu medijsku kulturu i Zelena Istra, priopćio je GONG.

GONG ističe kako je i pet sindikalnih središnjica poduprlo njegov prijedlog o odgodi referenduma te napominje kako Hrvatska udruga sindikata, Matica hrvatskih sindikata, Nezavisni hrvatski sindikati, Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Udruga radničkih sindikata Hrvatske 'podsjećaju da su s bivšom vladom dogovorile da se tzv. referendum o referendumu održi istodobno kada i referendum za ulazak u EU'. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Karta izbornih jedinica u Zagrebu Jedini podijeljeni grad Živite u Zagrebu i ne znate kojoj izbornoj jedinici pripadate? Napravljena interaktivna karta koja vam u tome može pomoći Zoran Milanović - 2 Upozorenje Milanoviću Pravni stručnjaci o potezima Ustavnog suda: "Ako se ovakvo ponašanje nastavi, ne bi me čudilo da ponište odluku o datumu izbora"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene