Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi vjeruju u njen povratak

Godišnjica nestanka mlade Antonije Bilić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije točno godinu dana nestala je Antonia Bilić, srednjoškolka za kojom je pokrenuta najveća potraga u povijesti Hrvatske.

Danas se navršava godina dana od kada je nestala maloljetna Antonija Bilić iz Drniša. Nedugo nakon nestanka pokrenuta je najveća potraga u hrvatskoj povijesti, nažalost bez rezultata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kreće postupak izručenja Još jedna monstruozna laž: Paravinja nema državljanstvo BiH! Slika nije dostupna 'Ne silujem djevojke' Paravinja se cinično smješkao na spomen Antonije Bilić

>> Suđenje Paravinji: Sutkinja naložila dodatna vještačenja

Za njezin nestanak i smrt optužen je Dragan Paravinja kojemu se u Šibeniku sudi za pokušaj silovanja i teško ubojstvo. Obitelj Bilić i mještani Drniša ne gube nadu. Sutra će održati Mimohod nade u kojem će sudjelovati svi drniški srednjoškolci.

'Onaj dan kad je nestala ona je donijela maturalni rad na uvid i trebala za tjedan dana braniti. Mi i dalje vjerujemo da je ona živa da će se vratiti i završiti svoje školovanje', rekao je ravnatelj srednje škole Drniš Ivan Zeljak.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene