Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GLEDAJTE u 17,15

Redizajnirane Vijesti Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV krenula je s novim poslijepodnevnim Vijestima. Nakon što je u novoj godini osvježila svoj vizualni identitet, ova je TV kuća uvela novosti i u informativni program.

Svom novinarskom timu pridružila je Mislava Bagu i predstavila novo TV lice Ivanu Paradžiković. Nedavno je u danu kada su prvi put sve tri središnje informativne emisije prikazane u isto vrijeme Nova TV na svojoj ciljnoj skupini pretekla konkurenciju. Uz navedeno, poslijepodnevne vijesti u 17.15 sati Nova TV od jučer prikazuje u produženom 25-ominutnom izdanju iz redizajniranog studija. Vijesti Nove TV od sada imaju video zid, sasvim novi grafički paket i stojeću poziciju koju je prvi jučer isprobao Saša Kopljar, dok meteorološki tim Nove TV vremenska izvješća i prognoze prezentira iz novog virtualnog studija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najnovije o Londonu i izborima Pratite izvanredne vijesti Nove TV Slika nije dostupna NovaTV nagrađuje jednog finalista startup natjecanja Zagreb Connect

'Rezultati gledanosti pokazali su nam da kod publike postoji interes za većom dozom vijesti u to vrijeme.To gledateljima i nudimo.Vijesti Nove TV ostaju brzi pregled vijesti dana i uvod u detaljniju razradu svih važnih događaja u našoj središnjoj informativnoj emisiji u 19.15 sati', objasnila je direktorica Informativnog programa Iva Gačić novi potez u svom programu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene