Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Napadi su mi motivacija'

Glavaš iz zatvora: Vraćam se u politiku i bit ću noćna mora HDZ-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oni su opsjednuti sa mnom, ali poručujem im da sam odlučio da ne idem u političku mirovinu. Do kraja ću im zagorčavati život, poručio je Branimir Glavaš onima koji ga napadaju.

Branimir Glavaš koji u mostarskom zatvoru služi kaznu za ratni zločin u intervjuu za Novi list odgovorio je na napade od strane osječkog gradonačelnika Ivice Vrkića i HDZ-a.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Za Dnevnik Nove TV Jandroković o uvjetima DP-a: "Tražit ćemo kreativna rješenja. Raskol u Mostu? Nisam iznenađen, puno je tu ega u malo prostora" Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u

'I lijeva i desna strana procijenile su da sam ja taj nosivi stup HDSSB-a, koji je, pak, glavni oslonac Saveza za Hrvatsku, pa me pokušavaju diskreditirati nekakvim aferama. Samo me još za pedofiliju nisu optužili. Jasno je da strahuju od mojeg skorog povratka', tvrdi Glavaš.

Ovakvi napadi ga, kaže, samo dodatno motiviraju da nastavi s političkim angažmanom.

'Glavaš je već angažirao odvjetnike za tužbu protiv osječkog gradonačelnika'

'Oni su opsjednuti sa mnom, ali poručujem im da sam odlučio da ne idem u političku mirovinu. Do kraja ću im zagorčavati život, bit ću im noćna mora. Od Osijeka do zagrebačkog Trga žrtava fašizma, gdje je sjedište HDZ-a', poručio je Glavaš kojeg posebno iritira što su na njega nasrnuli iz HDZ-a u čijem je osnivanju sudjelovao 1989. godine.

'To je njihov strah od nove političke opcije za koju uopće nije dvojbeno da će na europskim izborima prijeći prag. Mislim da će Savez za Hrvatsku dobiti osam do deset posto glasova. Taj će postotak sasvim sigurno nedostajati HDZ-ovom bloku. A ako Savez za Hrvatsku opstane do parlamentarnih izbora, u što sam uvjeren, nema Boga da će HDZ moći bez nas formirati vlast', kaže Glavaš.

'Glavaš pokušava u Osijeku organizirati bosanski scenarij'

Smatra da to ne shvaća samo Tomislav Karamarko kojeg je nazvao političkim analfabetom i lutalicom. 'To je dokaz njegove političke gluposti i nesposobnosti, dokaz da taj čovjek jednostavno nije u stanju voditi HDZ', uvjeren je Glavaš.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene