Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zvijeri napale stado

Gladni vukovi zaklali 22 ovce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sjevernom djelu općine Šestanovca čopor gladnih vukova zaklao je jučer 22 ovce u vlasništvu Jerka Smilovića iz Katuna.

Vukovi su napali u sumrak, kada se dio ovaca, unatoč nazočnosti pastira, odvojio od ostatka stada. To su odmah iskoristile gladne zvijeri te su u samo dvadesetak minuta zaklali većinu odlutalih ovaca. Vidjevši da mu dio stada nedostaje, pastir je krenuo u potragu. Ubrzo je pronašao ostatke nesretnih životinja razbacanih pedesetak metara uokolo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ostali bez više od pola stada Vukovi zaklali i mrcvarili 15 ovaca u Gorskom kotaru: "Čini se da su ubijali radi ubijanja" Slika nije dostupna i medvjedi mu svraćaju VIDEO Šetao s prijateljima pa naletio na vukove: "Nisu panično otišli..."

Šteta se procjenjuje na 15 tisuća kuna. Kako je rekao vlasnik ovaca, tako jeziv prizor još nije vidio. I prije su vukovi napadali nezaštićene životinje, ali ovakav pokolj nije zapamćen na ovom području, rekao je Jerko Smilović. Mjesto na kojem su vukovi poklali ovce obišao je i lovni inspektor iz Omiša Damir Bosiljevac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene