Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KBC Split

Ginekolozi koji su se posvađali tijekom operacije i danas na poslu, ravnatelj zgrožen: "Ponižavajuće za sve nas"

Policija je morala intervenirati u splitskoj bolnici. Naime, dvojica liječnika posvađala su se tijekom operacije. Jedan je navodno drugom prijetio skalpelom. Više detalja ima reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan.

Verbalna svađa dvojice kirurga tijekom operacije završila je prijetnjom. Stariji kolega mlađem je zaprijetio skalpelom. Čelni ljudi splitske bolnice ne skrivaju ogorčenost.

"Mogu reći da smo zgroženi, a naravno da je taj događaj i ponižavajući za sve nas", rekao je Julije Meštrović, ravnatelj KBC-a Split.

Ministarstvo zdravstva još nije zatražilo očitovanje ili najavilo nadzor. Pacijentica nad čijim tijelom se dogodio incident uspješno se oporavlja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 5.470.000 eura kazne Oglasila se tvrtka EOS Matrix o curenju osobnih podataka: "Podnijeli smo kaznenu prijavu, namjeravamo iskoristiti sve pravne lijekove"

Svađa se dogodila i pred drugim svjedocima koji su bili u operacijskoj dvorani. Obojica liječnika i danas su bila na poslu, ali protiv njih je pokrenut stegovni postupak.

Policija je nakon kriminalističke obrade podnijela kaznenu prijavu za prijetnju i proslijedila je nadležnom državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Čeka rasplet situacije Studentica dotaknula ruku zaštitaru, a sada joj prijeti godinu dana zatvora: Za sve je kriv steznik

Što su rekli drugi liječnici, ali i svjedoci nemilog događaja, pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene