Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proslava Oluje

General Miljavac: To se cijeli život ne može zaboraviti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S generalom Pavlom Miljavcem, predsjednikom Generalskog zbora razgovarala je reporterka Nove TV Sabina Tandara Knezović.

General Pavao Miljavac, predsjednik Generalskog zbora u Specijalu Nove TV uživo je kazao kako se s odmakom od 20 godina, sjeti emocija i događaja. 'To se cijeli život ne može zaboraviti, bila je to veličanstvena pobjeda', kazao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 20. godina nakon Oluje Gotovina u Kninu: Ponosan sam i sretan Slika nije dostupna Velika vrućina U crkvi i pred crkvom u Kninu tisuće vjernika: Pozlilo Đuri Glogoškom

Današnji mimohod, kaže kod njega budi osjećaj sigurnosti za domovinu. 'I dan danas reagiramo na sve događaje koji se mogu podvesti pod nacionalnu sigurnost i dajemo svoje mišljenje i savjete. Imamo osjećaj da smo potrebni. U okolini se događaju neke čudne stvari i moramo biti na oprezu', napominje general Miljavac.

UŽIVO: SLIKA KOJA IDE U CIJELI SVIJET Sve je spremno za početak obilježavanja velikog datuma u hrvatskoj povijesti

Podsjeća da je hrvatska vojska profesionalna i tehnološki sve jača. Osvrnuo se i na podjele oko Oluje kazavši da ne treba raditi razlike u podsjetniku na tu uspomenu. 'Oluju ne bi trebalo dijeliti na dnevnopolitičkoj razini. Trebalo bi je uzdignut izvan svega toga', zaključio je.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene