Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jutros mu pozlilo

General Đuro Brodarac zbog aritmije završio u osječkoj bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
General se jutros požalio na bolove u prsima. Isključen je teži srčani pa i moždani udar, a vjerojatno je u pitanju aritmija srca.

General Đuro Brodarac, prije gotovo tri tjedna pritvoren u osječkom zatvoru zbog sumnje na ratni zločin na sisačkom području, doveden je danas u osječki KBC zbog srčanih problema.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Štrajka glađu Ruža Tomašić posjetila Dragu Bošnjaka u osječkome zatvoru Slika nije dostupna Sastanak u ministarstvu branitelja Braniteljske udruge traže istragu o Brodarčevoj smrti

Kako neslužbeno doznajemo, general se jutros požalio na bolove u prsima zbog čega je prevezen u bolnicu. Još se čekaju dva nalaza nakon kojih će se znati vraća li se Brodarac u pritvor, ostaje li u bolnici ili će ga se prevesti u Zagreb u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj.

Podsjećamo, uz Brodarca uhićeni su i u pritvoru zbog zapovjedne odgovornosti za ratne zločine iz 1991. godine zadržani Vladimir Milanković te Drago Bošnjak, bivši pripadnik sisačkih Vukova. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene