Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ga danima

Susjedi ga zadnji puta vidjeli prije nekoliko dana, živi na relaciji Srbija-Zagreb-Bilišane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je pretražila kuću koju koristi jedan od vozača spornog kamiona za koji se sumnja da je u njega ušla nestala Antonija Bilić, no vozaču i dalje nema traga.

Kod Obrovca su dvije kuće osobe za kojom policija od ranoga jutra intenzivno traga. Tražili su se bilo kakvi podaci koji bi mogli dovesti do nestale Antonije Bilić ili odati gdje se nalazi vozač kamiona. Nitko ga nije vidio nekoliko dana, a isto toliko dugo nikome ni ne odgovara na pozive. Neki od susjeda kažu kako je crn i mršav, ali je teško utvrditi je li upravo on osoba s fotorobota.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Slika nije dostupna Čekaju se rezultati Ima li Paravinja veze s Antonijom Bilić pokazat će rezultati vještačenja

'Vidjela sam ga posljednji put u ponedjeljak, išli su u Zadar neki krov za kuću naručivati. Nakon toga ga nisam vidjela', kazala je susjeda Marta Paravinja. Na susjedu, kažu, nikada nisu primijećivali čudno ponašanje. Otac je dvoje djece, živi na relaciji Srbija - Zagreb - Bilišane. 'Dođe ovdje, uvijek me zovne, pita što ima i tako'.

I policija se raspitivala kod susjeda. Ni njima nisu mogli potvrditi imaju li fotorobot i njihov susjed fizičke sličnosti. 'Bili su tu i pitali, hodali su uokolo jedno sat vremena'.

Policija ga još uvijek nije proglasila bjeguncem iako se nekoliko dana ne javlja na nijedan broj telefona. U selu se nagađa kako je moguće da je otišao u Srbiju. U međuvremenu, u Gospiću nestrpljivo očekuju rezultate vještačenja kamiona.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene