447529
447529
447529
447529
447529

Gazde otkazale Narodnoj koaliciji: 'Ja mogu reći jedino da ih razumijem'

  • , 22.08.2016., 19:55
  • Autor:
  • komentara

Poznati tamburaški sastav Gazde otkazao je nastupe na skupovima Narodne koalicije.

 
 
 
 
Gazde otkazali nastupe Narodnoj koaliciji (Video: Dnevnik Nove TV)
Gazde otkazali nastupe Narodnoj koaliciji (Video: Dnevnik Nove TV)

Kao objašnjenje navode da njihova publika nastupe na neki način ipak ne odobrava te da će jednostavno ostati po strani, kako ih se ne bi dovodilo u vezu s bilo kojom političkom opcijom. Iz Narodne koalicije nisu iznenađeni otkazivanjem koncerata u posljednji tren.

'Tokom naše duge karijere koja je već 25 godina nastupali smo gotovo za sve stranke, za sve koalicije koje su se u životu mjenjale na sve moguće načine, nikada nije bio toliko naelektriziranih taj nekakv prostor, nikada se nije na taj način o tome razgovaralo, nikad nas se nije do te mjere stavljalo u nekakav politički kontekst, tako da evo držat ćemo se glazbe to nam dobro ide, a političku arenu ćemo ostaviti nekom drugom', objasnio je Marko Bujanović iz tamburaškog sastava Gazde.

'Ja mogu reći jedino da ih razumijem, pošto se ja nalazim u sličnoj situaciji, od kada smo ušli u koaliciju s SDP-om, do dan danas praktički već više od mjeseca, svakodnevno stižu najodvratnije poruke, preko Facebooka, preko svih mogućih mreža, ne samo meni nego i mojim roditeljima, obitelji tako da vjerujem da se nešto slično dogodilo i njima i pametni ljudi su odustali od cijele priče', rekao je Krešo Beljak i Narodne koalicije.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se