Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očekujemo li previše?

Gafovi, afere - a rekli su da su bolji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
175 dana prošlo je od dolaska nove Vlade.

Osim nepopularnih mjera, višeg PDV-a, cijena komunalija koje su rasle, proteklih gotovo šest mjeseci obilježile su kadrovske promjene, ali i pogreške. PR stručnjaci tvrde, komunikacija unutar same Vlade ne djeluje dobro, pa ne čude gafovi poput afera Ferdelji, Ferenčak, odlaska ministara Komadine i Holy.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

>> Milanović: Ovo je vječna borba za istinu

>> Milanović u Vladu uvodi vrčeve s vodom

Hoće li standardi koje premijer spominje u slučaju otpuštanja Mirele Holy, uistinu postati standardi i kako ih se držati kada se zna da ono što je učinila Holy, rade i drugi. Samo se ne zna!  'Ako je više pravilo nego iznimka, onda postoji realna opasnost da u narednom vremenu izgubimo još nekoliko ministara, što naravno ne bi bilo dobro!', tvrdi Marina Čulić Fischer, stručnjakinja za komuniciranje.

Ali bi bilo dosljedno, kaže Sanja Modrić. Novinarka smatra da je Holy pogriješila i da je ovo ne samo kazna, već i upozorenje drugima. 'Za vrijeme bivše vlasti to je bio modus operandi. Pa ti nisi mogao dobiti najšugaviji posao, koji je vezan za državu, ako te nije propustio HDZ, ali ja se nadam da mi to više ne želimo. Ovi su rekli da su oni bolji', rekla je Modrić.

Očekujemo li previše i u kratkom vremenu ili je javnost opravdano razočarana potezima Vlade? Nitko nije očekivao čuda u šest mjeseci, međutim stručnjaci kažu, ova se Vlada nije baš najbolje snašla u novim ulogama. Više pogledajte u prilogu Provjerenog!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene