Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesuglasice Banski dvori - Pantovčak

Friščić: Krajnje je vrijeme za razgovor predsjednika i premijerke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krajnje je vrijeme za sjesti za stol i razgovarati jer i bez toga imamo dosta problema, izjavio je predsjednik HSS-a Josip Friščić o nesuglasicama na relaciji Banski dvori - Pantovčak.

'Možemo biti različitih opcija, ali moramo izvršavati i biti u duhu onoga što su nam povjerili građani i prema njima se odgovorno ponašati', rekao je Friščić nakon obilaska sajma u Godovcu.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...'' Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest"

Kazao je kako od svakog predsjednika Republike očekuje da bude predsjednik svih.

'Uvijek je netko za, netko protiv, ali biti demokrat znači poštivati volju većine. Čim je netko izabran svi ga moramo prihvatiti, a onda očekujemo od njega da će u prvi plan staviti rad za opće dobro', rekao je Friščić.

Upitan kako komentira nedolazak ministra poljoprivrede Petra Čobankovića na otvaranje sajma rekao je da to, bez obzira na obveze, nije dobro, jer je riječ o važnom sajmu za hrvatsku poljoprivredu na kojem se pored ostalog dosta stvari dogovara i analizira.

Na novinarsku primjedbu da su članovi HDZ-a gotovo bojkotirali otvorenje sajma rekao je da su na otvaranju bili župan i gradonačelnik te brojni drugi dužnosnici. 'Dužnosnici i dužnosti dolaze i prolaze, a sajam ostaje i svake godine je sve veći', rekao je Friščić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene