Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Francuski kuhari podučavaju dubrovačke kolege

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna od najprestižnijih svjetskih kulinarskih akademija, francuska Ecole Notre, ovih dana podučava kuhare dubrovačkih luksuznih hotela u spravljanju gastronomskih specijaliteta.

Akademija osnovana 1971. godine diči se luksuznim obrocima, elegancijom i kreativnim pristupom. 

Pročitajte i ovo Dekoriranje jela Dokaz vrhunske kvalitete Nove Michelinove zvjezdice na dva hrvatska otoka, Chef otkrio što je bilo ključno Slika nije dostupna Hoćemo li ih uvoziti? Trebamo radnike: Ovo je 5 trenutno najtraženijih zanimanja u Hrvatskoj

Sve naučeno od francuskih majstora kuhinje od ove će sezone primjenjivati i dubrovački kuhari. 

Sudeći po viđenom, turisti bi u Dubrovnik mogli početi dolaziti ne samo zbog gradskih, već i gastronomskih ljepota. A i obroci su i više nego obilni. 


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene