Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatska i svijet

TOP FOTOGRAFIJE TJEDNA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tjednu koji se bliži kraju Milanović i Karamarko sjeli su za isti stol, a Ivan Zvonimir Čičak ostao je bez hlača u društvu predsjednice.

Jedan preko puta drugoga, Tomislav Karamarko i Zoran Milanović sjeli su za isti stol, kojem je na čelu bio čelnik Mosta Božo Petrov.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Ne može biti premijer ANKETA Slažete li se s odlukom Ustavnog suda o Zoranu Milanoviću? Zlatko Komadina, župan O vrućoj situaciji Komadina: "Ne do Bog da im pada na pamet poništavati izbore. Na stolu je i da Milanović nije kandidat za premijera"

A šef HHO-a Ivan Zvonimir Čičak našao se u društvu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. I dok su pozirali za zajedničku fotografiju njemu su hlače pale do gležnjeva.

Papa Franjo otvorio je Svetu godinu milosrđa, a katedrale diljem svijeta otvorile su svoja vrata.

Iz Sirije i dalje dolaze prizori kuća i zgrada razorenih u napadima, a Pariz na žrtve nedavnih napada, među ostalim, podsjećaju cvijeće i razni predmeti ostavljeni na ulicama.

Fotografije koje su obilježile tjedan

Izbori u Venezueli donijeli su povijesnu prekretnicu, a u kineskoj prijestolnici zabilježeno je najgore zagađenje zraka ikada.

Sve ove događaje svojih su fotoaparatima zabilježili hrvatski i svjetski fotografi, a njihove uratke pogledajte u fotogaleriji. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene